fbpx

Tjenester

Vi leverer alt fra helt nye nettsider med søkelys på høy standard og synlighet på nett, til jobber hvor vi tilbyr ekstra markedsføring når du skal selge din bolig.

La oss hjelpe deg få mer igjen for dine markedsførings-utgifter

Trenger du komme i gang på nett, kan vi hjelper deg fra A-Å.                  Ta kontakt for en bedriftsrådgivingstime.

01

Ny nettside

Nettsidene vi leverer, er laget av webdesignere, utviklere og digitale markedsførere. Her kan du også velge å få den håndlaget i PhP frameworks eller i WordPress

02

Digital markedsføring

Markedsføring er selve livsnerven i enhver kommersiell bedrift. Det hjelper lite å ha et overlegent produkt eller et uimotståelig tilbud om ingen vet om det.

03

Sosiale medier

(SOme) søkemotor-optimalisering (SEO) Google, Facebook og Instagram ADs, vi hjelper deg med oppsett og markedsføring slik at så du kan fokusere på det som er viktig for deg

Din synlighet betyr noe

Her er et eksempel på en av våre kunder, en liten online buttikk med ca. 50 kunder i mnd og et budsjett på ca. 1500 kr i mnd på reklame.

facebook ads estimert klikk
31%
google ads estimert klikk
34%
facebook ads estimert klikk med oss
92%
google ads estimert klikk med oss
95%
+ 0
1 mnd med oss
+ 0
2 mnd med oss
+ 0
3 mnd med oss​

Vi har som mål at du skal se tydelig økt lønnsomhet på dine reklameutgifter når du har brukt oss i 6-12mnd.

Vi selger også pakker som sørger for høy synlighet på kort tid, som har vist seg SVÆRT gode på boligannonser. En av våre kunder i Oslo solgte sin bolig på Oppsal taksert til 8,8 mill, med oss på laget fikk han hele 11,6 mill, altså 2.800.000 kr over takst.